Daimond kupio vlastite dionice

Bez autora
Apr 06 2010

Društvo Daimond je trećinski udio u Hit Coloseumu i dionice Hit Alpinee zamijenilo za 37 posto vlastitih dionica. Vrijednost prodaje je poslovna tajna. Pritom su pojasnili da je Daimond Hitu prodao svoj trećinski udio u Hit Coloseumu iz Sarajeva, za što je Hit povukao svoj udio u Daimondu i s vrijednošću dijela Daimondovih dionica povećao svoj udio u zavisnom društvu Hit Alpinea iz Kranjske Gore. Podsjetimo, Daimond, koji je povezan s poslovnom mrežom Stane Valanta, zajedno je s društvima NFD Holding, Fidina, Maksima Invest i Finetol za Maksima Holding izvodio financijski inženjering pri preuzimanju Istrabenza.

Daimond kupio vlastite dioniceDruštvo Daimond je trećinski udio u Hit Coloseumu i dionice Hit Alpinee zamijenilo za 37 posto vlastitih dionica.

Vrijednost prodaje je poslovna tajna, poručili su iz Hita. Pritom su pojasnili da je Daimond Hitu prodao svoj trećinski udio u Hit Coloseumu iz Sarajeva, za što je Hit povukao svoj udio u Daimondu i s vrijednošću dijela Daimondovih dionica povećao svoj udio u zavisnom društvu Hit Alpinea iz Kranjske Gore.

Podsjetimo, Daimond, koji je povezan s poslovnom mrežom Stane Valanta, zajedno je s društvima NFD Holding, Fidina, Maksima Invest i Finetol za Maksima Holding izvodio financijski inženjering pri preuzimanju Istrabenza.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik